Ati i Dani, Dani i Ati. Nosaltres

Normalment darrere d’escena per a fer d’El Rebost una llar que es senta casa per a tots els que ens acompanyeu.

Hui eixim d’entre bastidors per a ensenyar-vos un poc més de nosaltres, un moment de pau que ens connecta amb les nostres arrels, les que intentem transmetre cada dia en els nostres plats.

El Restaurant

El Rebost està ubicat en una antiga casa modernista en el centre de Sueca, convertida hui en un xicotet restaurant, repartit en dos plantes, conservant la essència i la estructura d’orige.

Els colors clars i els materials com el mimbre i la ceràmica evoquen la tradició valenciana, conseguint així un ambient on cada un dels nostres clients podrà gaudir d’una agradable estada.

La nostra cuina

En El Rebost treballem amb productes de km0, recollits per agricultors locals i seleccionats cuidadosament perquè pugues assaborir l’horta directament en el teu plat.

Els nostres clients,
la família El Rebost

En El Rebost estem encantats de tindre-vos a casa nostra i ens encanta saber que vos agrada visitar-nos.

Ideal para comerse un buen arroz, destaca la paella valenciana!! Y en época, puedes pedirla con caracoles y alcachofa. Tienen un menú muy rico con 3 entrantes según temporada, y todo está bueno. Muy recomendable!!

Una experiencia brutal. La paella Valenciana y el postre torrija de horchata una pasada, sabor, producto. Muy recomendable. Precio calidad muy bueno.

Magnifico trato, excelente y agradable y muy atentos, local acogedor. Comida le daría un 10 estrellas. Paella siendo valencianos de las mejores que hemos probado. Recomendado. Repetiremos muy pronto, Así da gusto salir a comer.👍